Tenis

Novi nastup, novi trijumf za Filipa Đokića

На турниру прве категорије из календара тениског савеза БиХ за дјечаке и дјевојчице до 12 година, који је протеклог викенда одржан у Тузли, Филип Ђокић из брчанског тениског клуба “СОЛ” освојио је прво мјесто.

Он је у финалном мечу био бољи од Фатиха Халилагића (ТК НЕЦ) са 2:1. Иако је први сет који је Филип изгубио резултатом 6:1 наговјештавао убједљив пораз, млађани Ђокић је на себи својствен начин преокренуо меч у своју корист. Други сет добио је са убједљивих 6:3, да би у тај-бреку био веома убједљив пошто је славио са 10:2.

Ђокић, који је на овом трурниру био први носилац до финалног сусрета редом је побјеђивао Афана Нековића (ТК ГЕМ) 2:0 (6:2; 6:2) Амера Бећиревића (ТК ЗМАЈ) 2:0 ( 7:5; 6:2) и Амира Шкријеља (ТК ГЕМ) 2:0 (6:4; 6:4).

Одличан организатор овог тениског турнира био је тениски клуб Слобода из Тузле.

Izvor

Facebook Komentari

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.