Tenis

Nadal u neizvjesnosti,odluka pada u utorak!

Danas je smijenio Novaka na vrhu ATP liste, ali…

Nema mnogo razloga za zadovoljstvo Rafael Nadal ovih dana, iako je od danas i zvanično preuzeo prvo mjesto na ATP listi.

Znate već da je u Parizu predao meč Šapovalovu u polufinalu zbog lakše povrede trbušnog zida na koju se požalio uoči tog susreta, ali sada vlada neizvjesnost i oko njegovog nastupa na završnom turniru u Londonu.
Prema informacijama koje je danas prenela “Marka”, Nadal je danas obavio dodatne medicinske testove i tek na osnovu procijene ljekarskog tima, u utorak bi trebalo da donese odluku da li će uopšte putovati u London.
U slučaju da ne bude mogao da učestvuje na završnom turniru, onda će povratak Novaka Đokovića na prvo mjesto biti prilično realan već do kraja godine.

Facebook Komentari

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.