Tenis

Još tri tenisera iz Zadra pozitivna na koronavirus, među njima i Borna Ćorić

Načelnik Stožera civilne zaštite za Zadarsku županiju Šime Vicković potvrdio je da su još tri tenisera u Zadru zaražena koronavirusom, a među njima i hrvatski igrač Borna Ćorić te kondicioni trener prvozaraženog Grigora Dimitrova.

Ovu informaciju za Hrvatsku radio televiziju potvrdio je načelnik Stožera civilne zaštite Zadarske županije Šime Vicković, a osim Borne Ćorića, za kojeg N1 javlja da je jedan od pozitivnih igrača, nije poznato koji su to igrači još zaraženi.

Vicković je potvrdio da su 23 osobe testirane, odnosno da su to svi igrači, treneri i tim ljudi bliski teniserima, a da će za one koji su zaraženi biti organizovan smještaj, odnosno karantin u kojem će biti smješteni.

Bugarski teniser Grigor Dimitrov jučer se u poslijepodnevnim satima povukao sa Adria Toura u Zadru, a uoči finale utakmice objavio je da je pozitivan na koronavirus, zbog čega je finalni meč otkazan.

Odmah nakon te informacije, svi teniseri osim Novaka Đokovića testirani su u Zadru, a prvi rezultati govore da su tri tenisera pozitivna na virus Covid-19.

Izvor

Facebook Komentari

Sportal

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.