Rukomet

Rukometašice Jedinstva gostuju u Zavidovićima

Prvi zvanični meč u novoj godini, rukometašicama Jedinstva donosi susret protiv ekipe Krivaje u okviru četvrtfinala kupa BiH.

Nakon 30 dana aktivnog treniranja i priprema za nastavak sezone, rukometašice brčanskog Jedinstva prvi zvanični susret odigraće u Zavidovićima. Prvi meč četvrtfinala kupa BiH, između Krivaje i Jedinstva, na rasporedu je u subotu sa početkom u 18:00 časova.

Poslednji susret ovih rivala završen je ubjedljivim trijumfom Krivaje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, rezultatom 38:21. Ekipa Jedinstva, vrijedno je trenirala tokom zimske pauze kako bi što spremija dočekala izazove protiv najboljih ekipa u našoj zemlji.

Nadamo se jednoj kvalitetnoj utakmici u Zavidovićima. Ekipa je na dobrom nivou sto se tice fizicke spremnosti, kvalitetno smo odradile pripremni dio. Ekipa Krivaje je zaista kvlitetna ali ćemo mi dati sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat pred revanš u Brčkom.

Rekla je Samra Rendić. krilna igračica brčanskog Jedinstva.

A revanš susret na rasporedu je 22.02. u dvorani Ekonomske škole u Brčkom.

Facebook Komentari

Sportal

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.

Sponzor rubrike