Rukomet

Rukometaši Lokomotive sutra nastupaju u Bugojnu

U okviru 19. kola rukometne Premijer Lige BiH, brčanska Lokomotiva putuje u Bugojno na megdan domaćoj ekipi Iskre.

Nastavak takmičenja u najelitnijem rangu domaćeg rukometa ne protiče po volji jednog od najprijatnijih iznenađenja prvog dijela sezone. Mladi, poletni tim Lokomotive, još nije osjetio slast pobjede u nastavku šampionata te putovanje na duel sa Iskrom predstavlja idealnu priliku da se ekipa vrati na pobjedničke staze.

Lokomotiva trenutno zauzima 9. poziciju sa 25. osvojenih bodova. Domaći sastav Iskre nalazi se na pretposlednjem mjestu prvenstvene tabele. Prethodni duel ovih rivala ponudio je mnoštvo neizvjesnosti u jednoj lijepoj rukometnoj predstavi. Meč u Brčkom, ekipa Lokomotiva riješila je u svoju korist minimalnim rezultatom 32:31.

 

Ekipa Lokomotive ponovo će moći da računa na sve članova rotiacije. što šanse za 8. trijumf u ovoj sezoni čini mnogo izglednijim.

Smatram da imamo idealnu šansu da zabilježimo novi trijumf u prvenstvu. Svakako da povratkom određenih igrača u sastav, dobijamo priliku da igramo raznovrsniji rukomet. Zbog nastale situacije, meč igramo pred praznim tribinama što može biti olakšavajuća okolnost za nas, s obzirom da je teren u Bugojnu jedan od najzahtjevnijih gostovanja u ligi.

Rekao je Šerif Baraković, bek brčanske Lokomotive.

Meč u Bugojnu je na rasporedu 13. marta sa početkom u 19:00 časova.

Facebook Komentari

Sponzor rubrike