Rukomet

Rukometaši brčanske Lokomotive remizirali u Doboju

Rukometaši Lokomotive u subotu su u Doboju odigrali utakmicu VII kola Premijer lige BIH i remizirali sa favorizovanom ekipom Sloge.

Loše su naši momci otvorili utakmicu omogućilo domaćinima da preko raspucanog Stankovića dođi do osjetne prednosti već u 27. minutu kada je rezultat glasio 18:11 u korist domaćih. Trener Lokomotive bio je prinuđen da zatraži čak i drugi tajm aut i zaustavi pad svoje ekipe koji je prijetio da postane potop.

Drugo poluvrijeme Brčaci su otvorili mnogo bolje, domaćini nisu uspjeli da sačuvaju svoju prednost koja se neminovno topila, te se u konačnici i istopila kada je Nikola Grujić u 58. minuti doveo “Lokose” prvi put u vođstvo, te utakmicu uveo u neizvjesnu završnicu.

Posljednje dvije minute dvorana srednjoškolskog centra u Doboju bila je poprište prave drame obe ekipe imale su šansu za pobjedu, naši rukometaši preko sinoć sjajnog Petrovića, kome se stativa ispriječila da upiše 10. pogodak za svoju ekipu i sva 3. boda upiše na konto našeg tima, ali je ipak ostalo neriješeno za podjelu bodova.

U Doboju je trener Filipović priliku dao mladim igračima “Lokomotive”, na parketu smo vidjeli neke momke koji do sada nismo imali priliku da viđamo a koji su tu priliku maksimalno iskoristili i potvrdili da stasavaju u prave igrače. Pored Petrovića i Barakovića koji su se odomaćili u startnoj postavi našeg tima sinoć su zapažene role imali Dejan Rikanović na golu, te golobradi Luka Đorđević, sve dječaci ponikli u “Lokomotivi”.

Od ovakve partije u Doboju ne treba bolji poziv domaćoj publici da u subotu od 18 časova budu vjetar u leđa našim momcima u meču u kom “Lokosi” dočekuju izvrsnu ekipu Maglaja.

Izvor

Facebook Komentari

Sportal

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.