Rukomet

Lokosi spremni za završnicu Kupa Republike Srpske

Baš kao što je bio slučaj i prethodne godine, rukometaši brčanske Lokomotive obezbijedili su učešće na završnici Kupa Republike Srpske koja se ove godine održava u Doboju.

Završnica Kup takmičenja, prvo je zvanično takmičenje nakon dugo vremena za sve ekipe učesnice. Borba za krunu važnog takmičenja predstavljaće odličan pokazatelj ekipama u kakvom stanju se nalaze i na kakvom su energetskom nivou svi rukometaši. Poslednje zvanične duele, sastavi učesnika odigrali su prije nešto više od pola godine.

Talentovanom sastacvu Lokomotive, nadolazeći turnir će poslužiti i kao odlična uvertira pred prvenstvene ispite koji ih očekuju krajem tekućeg mjeseca.

Popularni Lokosi svoj prvi nastup na predstojećem turniru započinju protiv šampiona naše države, ekipe banjalučkog Borca. Rival iz glavnog grada Republike Srpske istaknuti je rival u nadolazećem susretu ali sigurno je da, baš kao što ističu u taboru brčanskog kluba, Lokosi neće u meč ući sa bijelom zastavicom. Mlada ekipa, predvođena novim šefom struke Goranom Šarencem, hrabro će potražiti svoju priliku za prolaz u finale, tokom subotnjeg meča koji je zakazan za 19:00 časova.

U drugom dijelu žrijeba, nalaze se ekipe domaćina, Sloge iz Doboja te rukometaši Leotara iz Trebinja, šro predstavlja drugi polufinalni duel ovogodišnje završnice Kupa Republike Srpske u rukometu.

Predstojeća manifestacija rukometa, nalazi se pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Srpske, Željke Cvijanović i gradonačelnika Doboja, Borisa Jerinića.

Facebook Komentari

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.