Rukomet

Lokomotiva poražena u Tuzli

Brčanska Lokomotiva uprkos visokim očekivanja, pognute glave napustila legendarnu dvoranu Mejdan..

Lokomotiva kao po navici odigrala susret sa velikim brojem golova, nažalost sa pet manje na svom kontu. Sloboda nakon 60 minuta rukomente igre, savladala brčanski sastav, rezultatom 35:30.

Nakon početnog ispitivanja snaga , Sloboda sredinom prvog dijela diže ritam u igri te realizacijom svojih šansi dolaze i do 6 golova prednosti tokom prvog perioda. Uspijeli su Lokosi u finišu tu prednost spustiti na 3 gola razlike. Sloboda ipak ima poslednju riječ u prvom dijelu te golom u poslednjem minutu prije odmora, postavlja rezultat prvog dijela, 18:14.

Nastavak dulea na parketu Mejdana ponudio lepršavu igru oba tima, ali i kvalitetan odgovor Lokomotive koja je na isteku 49-og minuta uspijela da anulira prednost Slobode. Golom Luke Đorđevića, brčanski tim se u potpunosti vratio u meč u tim trenucima. Ispostaviće se da momentum meča nije iskoripten, te su Tuzlaci uspijeli završnicu privesti kraju na željeni način. Poslednjih 10 minuta igre, Sloboda dobija rezultatom 9:5 što je bilo dovoljno za konačni trijumf.

Baraković Šerif sa 8 pogodaka, bio je najefikasniji u taboru Lokomotive. Po 5 su dodali Đukić i Đorđević.

Lokomotiva će sačekati narednu priliku za prvu pobjedu u drugom dijelu šampionata. Sa ovim porazom, Lokosi su pali na 9. poziciju na prvenstvenoj tabeli. Sloboda sada zauzima 8. poziciju-

Facebook Komentari

Sponzor rubrike