Rukomet

Jedinstvo prejako za Slogu

Mladi sastav Jedinstvo prikazao vrhunsku predstavu u gradu rukometa…

Jedinstvo je od samog starta duela trećeg kola Prve lige protiv Sloge 2 nametnulo ritam igre. Čvrst rukomet na parketu dvorane u Doboju tokom meča sankcionisan je 12 puta i vdu dvominutnog hlađenja.

Brčaci napadački raspoloženi od starta, već tokom prvog dijela obezbijedili su značajnu prednost. Na poluvremenu, gosti su vodili rezultatom 10:17.

Braća Peštić uz doprinos iskusnog Petričevića trasirali su put Jedinstvu ka drugom ovosezonskom trijumfu u Prvoj rukometnoj ligi Republike Srpske. U drugom dijelu zaigralu su još bolje i do okončanja susreta, rezultatsku prednost uvećali na +11. Konačan trijumf glasio je 23:34.

Nemanja Peštić strijelac je 10 pogodaka na današnjem susretu. Bogdan je dodao 6. Petričević odličan sa 9 pogodaka.

Rukometaši Jedinstva bilježe dobar start ovosezonskog izdanja rukometnog karavana u Republici Srpskoj. Nakon tri odigrana sureta, nalaze se na petoj poziciji sa dvije pobjede i jednim pretrpljenim porazom.

Facebook Komentari

Sportal

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.