Rukomet

Jedinstvo do vrha napunilo mrežu Prijedorčana

Brčansko Jedinstvo vezalo treći uzastopni trijumf u Prvoj ligi Republike Srpske…

Četa Uglješe Glamočića na domaćem parketu ugostila rukometaše Prijedora i zabilježila ubjedljivu pobjedu, rezultatom 34:28.

Gosti su u prvom dijelu koliko toliko odolijevali naletima raspoloženog domaćina. Dinamična igra, u okvirima izraženog rair playa dovela je goste do povoljnog rezultata nakon isteka 30 minuta igre. Po 14 pogodaka, postigla su oba  sastava u prvom poluvremenu.

U nastavku domaći ubacuju u brzinu više. Nošeni igrom Bogdana Peštića dolaze do velike rezultatske prednosti. Čvrstom odbranom zaustavili su goste u drugom dijelu i obezbijedili treću uzastopnu pobjedu.

Bogdan Peštić bio je igrač susreta sa 10 postignutih pogodaka, Lukić je dodao 9.

Rukometaši Jedinstva sada se nalaze na diobi prvog mjesta, zajedno sa Kotor Varošom. Obje ekipe osvojile su 6 bodova u dosadašnjem toku šampionata.

Facebook Komentari

Sportal

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.