Ostali sportovi

Imao je čak 17 operacija, a vraća se na teren

Quarterback NFL momčadi Washington Redskins Alex Smith (35) imao je čak 17 operacija nakon grozne ozljede noge i naknadne infekcije.

To je otkrio gostujući na konferencijiInova Sports Medicine u Fairfaxu.

Smith je u studenom prošle godine pretrpio dvostruki lom desne noge prilikom pada i sudara s protivnicima za vrijeme utakmice protiv Houstona. Quarterback Redskinsa pretrpio je složene i spiralne prijelome fibule i tibije desne noge.

Operisan je 18. novembra prošle godine, a do sada je imao čak 17 operacija. Smith se nada kako će se posve oporaviti i vratiti sportu, međutim dio stručnjaka smatra kako bi nakon toliko operacija njegov cilj trebao biti kako normalno hodati do kraja života.

Prošlog mjeseca Smith se pojavio na terenu prije utakmice “Football Night Football” protiv Chicago Bearsa, bez ikakvih štaka.

Dobro se osjećam. Optimističan sam kao i uvijek do sad. Nastavio sam napredovati premda oporavak traje duže nego što sam mislio.

Smith je u redove Washingtona stigao u janiuaru 2018. godine iz Kansas Cityja  potpisavši petogodišnji ugovor na 111 miliona dolara, uz garantiranih 70 miliona dolara.

Facebook Komentari