Ostali sportovi

Brady i Gronkowski ponovo na okupu!

Sve fanove NFL-a je iznenadila vijest da je sjajni „Tight End“ Rob Gronkowski odlučio da se vrati iz penzije i pridruži svom dugogodišnjem saigraču i budućem članu kuće slavnih, Tom Brejdiju.

Kako je moguće da je penzionisan igrač bude uključen u trejd? To je verovatno pitanje koje su manje-više svi postavili.

Odgovor je vrlo jednostavan, tim u kojem se penzionisao Gronk 2018. godine i dalje ima prava na njega, tj. na njega se može računati u trejd kombinacijama (ako igrač odluči da se vrati iz penzije).

Tako su Patriotsi odlučili da spoje ugodno sa korisnim, pa su igraču na kojeg svakako nisu računali ove sezone, odlučili da ispune želju i pošalju u Tampa Bay Buckse, za koje od skoro nastupa i Tom Brady.

Zauzvrat Patriotsi su dobili pik četvrte runde drafta.

Tridesetogodišnji Rob Gronkowski je prema riječima izvora prošao ljekarske preglede i ništa ne stoji na putu konačnoj realizaciji ovog trejda.

Popularni „Gronk“ je prvobitno u NFL-u proveo 8 sezona od 2010 do 2018, osvojio je 3 šampionska prstena i bio često ključni šraf u napadu New England Patriotsa.

Povrede su ga primorale da se 2018. povuče. Vidjećemo kako će ova veze TD-Gronk funkcionisati u ekipi Tampe.

Izvor

Facebook Komentari

Sportal

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.