Odbojka

UOK BL Volley-ŽOK Bimal-Jedinstvo čin II

Pulenke Smaila Pezerovića nastavljaju sa ovogodišnjim evropskim aktivnostima.

Dugogodišnje rivalstvo, odbojkaški rat između UOK BL Volleya i ŽOK Bimal-Jedinstva nastavlja se bitkom u okviru 1/16 finala CEV cup-a.

Bimal_Jedinstvo_MEVZA

 

Nakon maratonskog meča odigranog u nedelju i prave odbojkaške poslastice u okviru MEVZA lige, isti rivali ukrstiće koplja u evropskom CEV cup takmičenju, koje je na rasporedu večeras od 19:00 časova.

Uslijed vrhunskog rezultatskog preokreta kreiranog u prošlom meču protiv UOK BL Volleya, sastav vladajućeg šampiona BiH, suočiće se sa činjeničnim poteškoćama da je istog rivala veoma teško savladati više puta u kratkom vremenskom intervalu. Dodatne probleme stvara i zdravstveni bilten Brčanskih princeza, koje su se u proteklom periodu hrabro nosile sa zdravstvenim poteškoćama i problemima koje one stvaraju tokom pripremnih treninga za mečeve ali to zasigurno ne predstavlja nepremostivu prepreku djevojkama iz Brčkog.

ŽOK Bimal-Jedinstvo smatra se sinonimom za uspjeh pa uloga favorita s pravom pripada brčanskoj ekipi u ovom susretu. što potvrđuju i riječi Smaila Pezerovića, šefa stručnog štaba ŽOK Bimal-Jedinstva.

Bimal-Jedinstvo je veliki klub koji u svakom meču ide na pobjedu. Imali smo određenih problema tokom pripremne sedmice, mnogo djevojaka se borilo sa virusom i iscrpljenošću ali mi idemo u Banja Luku da napravimo dobar rezultat pred revanš u Brčkom i vjerujem da ćemo uspjeti u tome. UOK BL Volley sigurno očekuje ubjedljivije Bimal-Jedinstvo nego što je to bio slučaj u nedelju.

Meč 1/16 finala CEV cup-a zakazan je za 19:00 časova u banjalučkoj dvorani Borik.

Facebook Komentari