Odbojka

U srijedu prvi meč kvalifikacija za Ligu Šampiona, Mladost dočekuje Benfiku

Ljubitelji sporta, a posebno odbojke u Palama u dvorani Peki imaće u srijedu 23. oktobra priliku prisustvovati meču 1. kola kvalifikacija CEV Lige šampiona.
Šestostruki u nizu prvaci BiH odbojkaši Mladosti će dočekati prvaka Portugala ekipu Benfike iz Lisabona.

Dvorana u Brčkom ne zadovoljava uslove igranja susreta CEV Lige šampiona te su Brčaci, dvoranu Peki u Palama prijavili za kvalifikacione mečeve.

Mladost u Pekiju igraće u sastavu: libero Mlađan Lukić, Jovan Delić, Eldar Trakić, Jovan Ćendić Ćenda, kapiten Almir Čolo, Azur Eminović Amar Sokola Josip Vojak, Tihomir Gajić, Nemanja Vidović, Andrija Divljan, Nemanja Božić, Nisa Tanić, Ćirica Arman Trener Branko Mišić asistent Mirza Keserović.

Utakmica između Mladosti i Benfike na rasporedu je u srijedu 23. oktobra u paljanskoj ljepotici dvorani “Peki” sa početkom od 17,00 sati.

Ovom prilikom pozivamo ljubitelje sporta iz Pala da podrže “Mladostaše” u nastojanju da ostvare sportske ambicije.

Meč će suditi Ksenija Jurković iz Hrvatske i Laslo Adler iz Mađarske, a utakmicu direktno prenosi TV Sport Klub 4.

Izvor

 

Facebook Komentari

Sportal

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.