Odbojka

Odbojkaši Mladosti pred novim ispitom u MEVZI

Odbojkaši brčanske Mladosti u narednom takmičarskom meču dočekuju ekipu Mladost Marina iz Kaštele, hrvatskog predstavnika u ovogodišnjem izdanju Srednjoevropske odbojkaške lige.

Meč zakazan za subotu od 19:00 časova u dvorani brčanske Gimnazije, donosi šansu Brčacima za bijeg sa dna tabele, na kojoj se nalaze uslijed nenadanog poraza u Mariboru prethodnog vikenda.

Problem sa povredama dugo muči sastav Branka Mišića, koji će i u ovom meču biti podvrgnut određenim improvizacijama u polju. Libero tima, Mlađan Lukić i dalje je van takmičarskog pogona što predstavlja značajan gubitak za Mladost. Ipak, na osnovu prikazanog u prošloj predstavi pred domaćom publiku, u Mladosti mogu biti optimistični pred subotnji duel protiv ekipe koja zauzima 5. poziciju na tabeli.

U timu vlada odlična atmosfera i u svakoj utakmici idemo na pobjedu, uostalom, ne bismo se bavili ovim sportom da mislimo suprotno. Naša prednost je domaći teren, gdje smo pokazali da možemo stati rame uz rame sa najjačim ekipama.

Izjavio je Eldar Trakić, tehničar brčanske Mladosti.

Ujedno i poziv svim navijačima Mladosti da predstavljaju igrača više u izuzetno važnom meču za prvaka Bosne i Hercegovine.

Rezultati by SofaScore

Facebook Komentari