Odbojka

Najava: OK Maribor – OK Mladost Brčko

Odbojkaši brčanske Mladosti putuju u Maribor na odigravanje 5. meča Srednjoevropske MEVZA lige protiv istoimenog domaćina.

Poslije svega prikazanog domaćim navijačima u prošlom kolu i herojskog preokreta, naredno meč Brčacima donosi susret sa još jednim predstavnikom iz Slovenije.

Ekipa Mladosti, lišena pomoći libera, Mlađana Lukića, u odličnom raspoloženju putuje u Maribor na susret u koji ulaze sa blagom ulogom favorita.

Očekujemo prije svega dobru utakmicu, nadamo se pobjedi, idealan rezultat za nas bi bio 0:3 ili 1:3, ali svjesni smo i realnosti koja je sasvim drugačija. Jer je evidentno na kojem nivou je odbojka u Slovenijia na kojem u našoj državi.

Izajvio je iskusni Jovan Ćendić, primač brčanske Mladosti.

Ćendić, uslijed problema sa povredama u timu, najavljuje određene promjene u sastavu prvaka Bosne i Hercegovine.

Primorani smo improvizovati sa mnom na mjestu libera, što nije moja prirodna pozicija ali svakako smo optimistični pred gostovanje ekipi koja se nalazi na poslednjem mjestu na tabeli.

Susret izmedju OK Maribor i OK Mladost predviđen je za 16. Novembar sa početkom u 18:00 časova. Prije ovog duela, ekipa Mladosti zauzima šestu poziciju na takmičarskoj tabeli ovogodišnjeg izdanja MEVZA lige.

Rezultati by SofaScore

Facebook Komentari