Odbojka

Nagrađeni najbolji odbojkaški pojedinci Republike Srpske za ovu godinu

Milutin Popović, predsjednik odbojkaškog saveza RS-a, danas je u foajeu brčanskog Doma kulture, dodijelio nagrade najboljim pojedincima koji su obilježili odbojkašku godinu na izmaku.

Najbolji odbojkaš Republike Sprske za ovu godinu je srednji bloker brčanske Mladosti, Tihomir Gajić. U konkurenciji djevojaka, zaslužena nagrada pripala je Jovani Biberdžić, odbojkašici brčanskog ŽOK Bimal-Jedinstva.

Dodijeli nagrada prethodila je press konferencija povodom finalnih mečeva kupa Republike Srpske. U nedelju od 16:00 časova, na parketu dvorane brčanske Gimnazije, odbojkaški klub Mladost boriće se za trofej pobjednika kupa, protiv ekipe OK Ljubinje. Nakon odbojkaša, na terenu će se naći i Brčanske princeze, koje će u trilogiji protiv UOK BL Volleya, tražiti završni, pobjedonosi čin u kupu RS-a. Meč je na rasporedu u 19:00 časova.

Svoja očekivanja iznijelu su Almir Čolo, kapiten brčanske Mladosti i Ana Gajić iz tabora ŽOK Bimal-Jedinstva. Poslušajte njihova očekivanja pred predstojeće, finalne mečeve.

Facebook Komentari