Odbojka

Mladost po receptu, Kakanj 78 nemoćan!

Nizu nema kraja. Mladost juriša ka novoj tituli prvaka. Nekadašnji šampion pružio tek pristojan otpor.

Odobjkaši Mladosti rezultatom 3:0 u setovima, nadigrala starog poznanika iz Kaknja. Treći set najubjedljivi. U prvom gostima pripalo 18, u drugom 20 poena.

Mladost od samog starta u položaju predvodnika rezultatskog salda. Branko Mišić vratio se na klupu Brčaka i predvodio Mladost ka novom trijumfu. Prvi set u nešto blažem ritmu, Mladost je održavala prednost u vidu nekoliko poena razlike. Gosti su tražili svoju šansu ali je Mladost u finišu ubacila u brzinu više i preko raspoloženih Delića i Divljana riješila set u svoju korist.

U drugom setu, razigrao se i Čolo, Divljan je bio odličan na servis liniji. Imala je Mladost za kratko vrijeme 20:12, uslijedila je serija gostiju 0:5, Mišić je time-outom razmrdao Brčake koji su rutinski priveli set kraju.

Treći set gosti perfektno počinju, rana prednost 0:4. Ponovo intervencija domaćeg stratega, narednih 8 napada, Mladost je riješila u svoju korist i trasirala put ka trijumfu. Vuković je zamijenio Delića i dotukao grogiranog rivala. U trećem setu, 25:15 za Mladost koja je i dalje bez poraza u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Nakon 8 odigranih susreta, aktuelni šampioni bez greške, 7 trijumfa uz jedan odgođen susret. Nastavak serije moguća već narednog takmičarskog mola kada Mladost očekuje gostovanje u Modriči protiv istoimenog rivala.

Pije toga, prva borba za trofej. Sledećeg vikenda na rasporedu je finale Kupa Republike Srpske.

Facebook Komentari