Odbojka

Ljubljana, zatim Ajaccio naredne destinacije brčanske Mladosti

Odbojkaše Mladosti, predstojeće takmičarske obaveze vode do specifičnih destinacija, koje će svojevrsno biti nagrada za ostvarene rezultate ali i veliki ispit u periodu kada rezultatski momentum nije na strani brčanskog tima.

Prvaci Bosne i Hercegovine, ujutro kreću na višednevno putovanje kroz Evropu gdje će odigrati mečeve u sklopu Srednjoevropske odbojkaške lige MEVZA ali i prvi meč osmine finala CEV cupa protiv francuskog predstavnika, ekipe Ajaccio-a.

Prva takmičarska obaveza, izabranike Branka Mišića očekuje u Ljubljani. U subotu od 18:00 časova, u Športnoj dvorani Maks Pečar, ekipa Mladosti odmjeriće snage sa domaćom ekipom  ACH Volleya u okviru 14. kola MEVZA lige. Nešto slabija forma u odnosu na završetak kalendarske godine, domaćem sasatavu dodijeljuje ulogu favorita. U prilog tome ide i podatak da je prvi meč, kojeg su ovi rivali odigrali u Brčkom, pripao ekipi iz Ljubljanje, rezultatom 1:3 u setovima.

Nakon završetka meča u Ljubljani, odbojkaši Mladosti nastavljaju putovanje kroz Mediteransku ljepoticu i gradove Italije. Krajnja destinacija će biti francusko ostrvo Korzika i grad Ajaccio. Pobjedom nad ekipom Lausanne-a, žrijeb CEV takmičenja, Brčacima je za protivnika dodijelio francuskog predstavnika sa jedinstvenog ostrva u pomenutoj državi. Prvi meč osmine finala, zakazan je za 28.01 sa početkom u 20:00 časova.

Facebook Komentari