Fight Club Odbojka

Ivana Šarenac i Katarina Popović u konkurenciji za najboljeg sportistu Republike Srpske!

U konkurenciji za titulu najboljeg sportiste Republike Srpske u izboru Glasa Srpske, nalazi se 21 sportsko lice!

Izbor najboljeg biće održan 21.12.2020. godine u Banjoj Luci. Među nominovanim, nalaze se i dvije sportistkinje iz Brčko distrikta. Radi se o reprezentkinjama borilačkog i odbojkaškog sporta.

Ivana Šarenac, član Taekwondo kluba Brčko, nedavno je u Zagrebu osvojila srebrenu medalju na Otvorenom evropskom prvenstvu. Djevojka čiji san su Olimpijske gire, prvi put se nalazi u najužem izbori za laureat godine. Ivanino mjesto nominacije zauzima 9. poziciju.

Katarina Popović, tokom prošlonedeljnog finala Kupa Republike Srpske, pored kolektivne nagrade, proglašena je i najboljom odbojkašicom Republike Srpske. Rođena Gačanka i višestruka prvakinja Bosne i Hercegovine sada ima priliku ponijeti i laskavu titulu najbolje sportistiknje u Srpskoj. Katarinina nominacija nalazi se pod rednim brojem 10.

Svi glasači, porukom na broj 091 610 102 mogu iskazati podršku svojim favoritima. U nastavku pogledajte fotografiju sa detaljnijim uputstvom kako to da učinite.

Facebook Komentari

Sportal

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.