Odbojka

“Banja Luka Volej” se pojačao sa tri igračice

Univerzitetski odbojkaški klub Banjaluka Volej u novu godinu ulazi sa tri nove igračice. Ekipa će da bude jača za Sonju Milanović, Sanju Vojnović i Sonju Udovčić. Sonja Milanović igra na poziciji korektora i tokom sjajne karijere nastupala je u Turskoj, Italiji i Filipinima, te je tri godine provela igrajući za Univerzitet Arkanzas. Sanja Vojnović nastupa na mjestu tehničara, igrala je u dresu BiH reprezentacije, a posljednjih pet godina je provela studirajući i igrajući odbojku u SAD. U svoj grad vraća se i Sonja Udovčić, koja je primač servisa, odbojkom se počela baviti u Inova, da bi nakon četiri sezone u našem klubu, dobila stipendiju Lin Univerziteta sa Floride.
Univerzitetski odbojkaški klub Banja Luka Volej u novu godinu ulazi sa tri nove igračice. Ekipa će da bude jača za Sonju Milanović, Sanju Vojnović i Sonju Udovčić.

Sonja Milanović igra na poziciji korektora i tokom sjajne karijere nastupala je u Turskoj, Italiji i Filipinima, te je tri godine provela igrajući za Univerzitet Arkanzas.

Sanja Vojnović nastupa na mjestu tehničara, igrala je u dresu BiH reprezentacije, a posljednjih pet godina je provela studirajući i igrajući odbojku u SAD.

U svoj grad vraća se i Sonja Udovčić, koja je primač servisa, odbojkom se počela baviti u Inova, da bi nakon četiri sezone u našem klubu, dobila stipendiju Lin Univerziteta sa Floride.

Izvor 

Facebook Komentari