Košarka

Voriorsi u očaju, Klejovo zbogom?!

Katastrofalne vijesti stižu iz Kalifornije. Da li ovo znači i konačan kraj?

Posle izuzetno loše sezone Golden Stejt Voriorsa, zadesila ih je užasna vijest. Jedan od glavnih igrača Klej Tompson neće moći da igra narednu sezonu zbog povrede.

Tompson je zadobio povredu Ahilove tetive i po svim prognozama završio sezonu koja još nije počela. Prošle sezone Voriorsi su imali mnogo problema sa povredama ključnih igrača, zbog čega je trpio plasman ali su na kraju utjehu našli u visokom drugom piku na draftu. Tamo su rešili deficitarnu poziciju centra, angažovali Džejmsa Vajzmena i sa ogromnim ambicijama krenuli u novu sezonu.

Međutim, ova povreda značajno mijenja stvari. Ali ono što je možda još tragičnije za Voriorse od same činjenice da će cijelu sezonu igrati bez jednog od glavnih igrača, je ta da je Tompson i prošlu sezonu propustio zbog povrede, samo tada ukrštenih ligamenata zarađene u šestoj utakmici finala 2019. protiv Toronta. Da li je ovo kraj karijere za Tompsona?

Izvor:

Facebook Komentari

Sportal

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.