Košarka

Vanredna konferencija: Zvezda ne ide u Podgoricu!

Košarkaški klub Crvena Zvezda saopštio je da će održati vanrednu konferenciju u ponedjeljak od 16:30h na Malom Kalemegdanu, povodom utakmice sa podgoričkom Budućnosti.

To znači da crveno-beli i definitivno neće otputovati u glavni grad Crne Gore, gdje je trebalo da odigraju meč od 18 časova.

Na Malom Kalemegdanu će se novinarima obratiti predsjednik beogradskog kluba Nebojša Čović i tom prilikom detaljno govoriti o cjelokupnoj situaciji. Srpski i regionalni šampion trebalo je u ponedeljak ujutro da krene u Podgoricu, ali je donesena odluka da se napusti avion i ostane u Beogradu.

U međuvremenu nije bilo jasno da li će se utakmica 13. kola ABA lige igrati, međutim, sada nema dileme – do toga neće doći. Barem ne u predviđenom terminu.

Podsjetimo, u Crnoj Gori u posljednjih nekoliko dana vlada izuzetno nestabilna politička situacija uslijed usvajanja zakona o vjeroispovjesti.

Zbog toga se postavlja pitanje kako bi protekao meč između ljutih rivala, naročito ako se uzmu u obzir dešavanja iz prošlosezonske finalne serije dva kluba.

Izvor

Facebook Komentari