Košarka

NBA se vraća

Nakon vrelog ljeta u kojem je puno asova promijenilo sredinu, dočekao se konačno i taj kraj oktobra. NBA, najbolje košarkaško takmičenje na svijetu, vraća se u naše domove.

Ovaj put, u studio su uskočili “dežurni krivci” Edin Avdić i Ivan Ognjanović, komentatori televizije “Arena Sport”, koja će narednih šest godina imati regionalna prava na američku profesionalnu košarku. Cilj je bio jasan – rasvjetliti širem gledalištu ko kako stoji, ko se pojačao, ko je oslabljen, jesu l’ dunje procvale i sve što ide uz to.

Kako smo nakon snimanja, par litara vode i ko zna koliko kafe shvatili da smo u studiju sedeli gotovo tri sata, jasno je bilo da ne može sve da se emituje u jednom danu. Shodno tome, riješili smo da postupimo geografski i izdijelimo podkast u dva dijela, pa ćete tako danas imati priliku da čujete šta Edin i Ivan misle o timovima sa Istoka.

O tome šta se zbiva na Zapadu, imaćete priliku da se informišete u utorak 22. oktobra – svega par sati pred prvi NBA prenos na Areni!

Dotle, ostaje vam da čujete prognoze hoće li Embid ili Janis na tron, ima li nade za Šarlot, kako se živi u Bostonu posle Kajrija, a bogami i u Bruklinu, i ostale zgodne stvari.

Facebook Komentari

Oznake
Sportal

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.