Košarka

Jusuf Nurkić na pragu povratka košarkaškim aktivnostima!?

Košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić poslao je poruku putem društvene mreže Twitter s kojom je zaintrigirao svoje fanove.

 

“Spreman sam za ponedjeljak”, stoji u zagonetnom statusu našeg centra pa su u komentarima uslijedili brojne špekulacije na šta je Bosanska zvijer tačno mislila.

Nurkić je van terena još od marta kada je doživio težak prelom noge te se očekuje uskoro i povratak na parket.

Međutim, neki komentarišu kako je ponedjeljak dan za povratak punom trenažnom procesu, dok neki smatraju kako samo najavljuje dolazak na meč između njegove ekipe Portland Trail Blazersa i Houston Rocketsa, koji se igra u noći s ponedjeljak na utorak po srednjoevropskom vremenu.

U međuvremenu, Nurkić prati i situaciju s bh. sportom pa je tako sinoć uputio čestitku ženskoj košarkaškoj reprezentaciji koja je senzacionalno pobijedila u Rusiji.

“Maestralne Zmajice, bravo djevojke”, napisao je Nurkić.

Izvor

Facebook Komentari

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.