Košarka

“Brada” jasan: Ne interesuje me pojedinačni učinak!

Košarkaš Hjustona Džejms Harden ističe da ga ne interesuje previše pojediničani učinak, već da želi da tim konstantno pobjeđuje.

 

U ponedeljak je Harden postigao 39 poena u meču protiv Nju Orleans Pelikansa, čime je popravio svoj prosjek na 37.3 poena u prvih deset utakmica, što je najviše u posljednjih 50 sezona.

Zanima me samo da igram košarku. Ono što me iznervira kada pomislim na prvih 10 utakmica je to što imamo tri poraza. Definitivno mislim da možemo da se popravimo, pokazali smo to u posljednjih nekoliko mečeva. Nije me briga za individualno. Uradio sam mnogo toga kao pojedinac, ali važno je da kao tim pobjeđujemo.

Rekao je Džejms.

U meču protiv Pelikansa Harden je 19 poena postigao u posljednjoj četvrtini.

To je period u kojem se lome utakmice. Znali smo svi da moramo da budemo agresivniji. U prve tri četvrtine ja sam bio malo pasivniji.

Roketsi su u seriji od četiri pobede, a trenutno su peti na Zapadu sa skorom 7-3.

Izvor

Facebook Komentari

Sportal

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.