Fudbal

Vrijeme je za futsal! KMF Brčko Zdravlje na premijeri dočekuje Futsal klub Borac Banja Luka.

Nakon jako dugo vremena ponovo se okrećemo futsalu. Iako je jako teško, obzirom na stanje sa Covid 19 u našem gradu, ali i okruženju pa i čitavom svijetu.
Nova sezona koja će biti jedinstvena do sada primakla se na samo 1 dan. Prva futsal liga RS, po prvi put u formatu od 16 ekipa podijeljenjih u 2 grupe, istok i zapad a ekipa KMF Brčko Zdravlje se takmiči u grupi zapad zajedno sa još 7 ekipa KMF Doboj, KMF Šampion Laktaši, KMF Kotor Varoš, KMF Jošavka Čelinac, KMF Boračka Gradiška, KMF Prijedor i FK Borac Banja Luka. Prvenstvo se igra po dvokružnom bod sistemu. Najbolje dvije ekipe iz obe grupe razigravaju u plej ofu za prvaka Prve lige dok će po 3 najlošije ekipe napustiti takmičenje i preseliti se u drugi rang takmičenja.
Na samom startu, veliki ispit. U prvom kolu ovogodišnjeg prvenstva KMF Brčko Zdravlje dočekuje ekipu Futsal klub Borac Banja Luka. Ekipa sastavljena od dobro poznatih imena u futsalu, pretendent je na prvo mjesto i kao takva, dolazi kao favorit.
Sigurno da se nećemo predati bez borbe i tako lako prepustiti bodove favoritu. Naša ekipa je pretrpila određene promjene u odnosu na prošlu sezonu ali vjerujemo da smo snažniji. Na žalost, bićemo oslabljeni nakon povrede Gorančića te bolesti nekolicine igrača ali smo ubijeđeni da će svi koji budu istrčali na parket, dati svoj maksimum kako bismo ostvarili pozitivan rezultat. 
Rekao je Zdravko Vujić predstavnik brčanskog kluba.
Utakmica je na programu u subotu, 21.11.20 godine sa početkom od 20 sati u dvorani JU Ekonomska škola. Utakmica se igra bez publike ali snimak utakmice će biti objavljen na youtube kanalu KMF Brčko Zdravlje.

Facebook Komentari

Sportal

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.