Fudbal

Ubjedljivo izdanje KMF Brčko Zdravlja

Fudbaleri KMF Brčko Zdravlja, nastavili niz uspješnih rezultata u ovoj sezoni, savladavši goste iz Laktaša u okviru IV kola Prve futsal lige RS-a.

Meč odigran u dvorani Ekonomske škole, ponudio je ubjedljiv nastup domaćeg sastava koji se nalazi u izvanrednoj formi što potvrđuje i treća pobjeda u dosadašnjem takmičarskom programu, u kojem su odigrana 4 susreta. Efikasnim nastupom, Brčaci su savladali ekipu KMF Šampion iz Laktaša, rezultatom 6:2.

Gosti bolje otvaraju meč, nakon početnih napada, u 2. minutu sureta dolaze u vođstvo preko Dragana Sremca, najistaknutijeg pojednica u timu iz Laktaša. Nastavak prvog dijela donosi konkretniju igru Brčaka, koji svojim nastupom opravdavaju ulogu favorita u današnjem susretu. Visokim presingom dolazi su do prilika da ugroze gostujući gol. Pogocima Demonjića i Vidovića, u 6. odnosno 7. minutu meča, domaća ekipa ekspresno pravi rezultatski preokret.

Nastavili su Brčaci u visokom ritmu i ubrzo stigli do konkretnije rezultatske prednosti. Pogocima Demonjića i Livadića dotukli su goste koji su bili u podređenom položaju na terenu u tim momentima. Rezultatom 4-1, otišlo se na pauzu između dva poluvremena.

Drugi dio susreta, predstavljao je identičnu sliku prvog dijela, terenska inicijativa domaćeg sastava krunisana je još jednom pogotkom. Ovog puta, u strijelce se upisao i Aleksandar Milaković u 26. minutu sureta. Neizbježan poraz u Brčkom pokušao je da ublaži Zelenika Goran, pogotkom u narednom napadu. Ali, konačan rezultat ovog susreta postavio je Lukić Dražen, svojim prvim pogotkom na meču, u samom finišu utakmice.

Nesportskim gestom, neprijatnu primjesu ovom susretu, ponudio je gostujući igrač Došlov Ostoja, nakon čega je zaradio direktno isključenju, u meču gdje je pokazano 6 javnih opomena. 2 žuta kartona zaradili su domaći fudbaleri, gostima je pripalo 6 kartona.

Tabela Prve futsal lige RS

Facebook Komentari