Fudbal

Svečano otvorena balon sala u naselju Ilićka

Novoizgrađeni sportski objekat, balon sala, svečano je otvoren danas u 14:00 časova, u naselju Ilićka. Jedinstven projekat, koji je pokrenut na inicijativu UG “Omladinski pogon Ilićka” ponudiće poboljšanje uslova za rad, naširoko uspješnom pogonu, koji ostvarje vrhunske rezultate na fudbalskom polju.

Unaprijeđenje infrastrukturnih sportskih objekata, pomaže unaprijeđenju sportskog standarda koji je stub stabilnosti za očuvanje zdravog statusa kompletne lokalne zajednice. Na opšte zadovoljstvo namjlađih, kojima je ujedno i namjenjeno, sportski standard u Brčkom od danas bi trebao popeti se na znatno višu granu.

Pored predstavnika udruženja, svečanom otvaranju prisustvovali su i visoki zvaničnici Brčko distrikta. Uloga da svojim nastupom, svečano proglasi salu funkcionalnom, pripala je Srđanu Blažiću, koji je svojim aktivnostima prepoznao važnost ovog objekta i pomogao pri njegovoj realizaciji.

Ideja rođena prije godinu dana, nailazila je na određenu dozu skepticizma ali prije svega, zahvaljujući predstavnicima pogona izgrađena je prva sala na teritoriji Brčko distrikta koja će zadovoljavati potrebe najmlađih, kako bi oni nastavili da nižu uspješne rezultate i adekvatno predstavljaju naš grad.

Riječi su Srđana Blažića, šefa Odjelenja za stručne i administrativne poslove u Vladi Brčko Distrikta.

Na opšte zadovoljstvo, blagodati novoizgrađenog objekta, biće dostupne i rekreativnim ljubiteljima fudbala u određenim terminima.

Dosta volontera se uključilo u naš rad, mnogi su prepoznali važnost ovog projekta. Ovaj objekat izgleda skuplje nego što izgleda, sredstva od 100.000 km, bila su dovoljna da mi ostvarimo ovaj projekat. Najveća je ovo sala u ovom dijelu države, sa dimenzijama 44x24m i ovo je svojevrsna nagrada omladincima, koji ostvaruju odlične rezultate.

Rekao je Vedran Jovičić, predstavnik UG “Omladinski pogon Ilićka”.

 

Facebook Komentari