Fudbal

SPORTAL NA ZLATIBORU: JAGODIĆ PRAVI ŠAMPIONSKI BORAC

Fudbaleri Borca do 22. jula boraviće na pripremama na Zlatiboru. Na srpkoj planinskoj ljepotici je i ekipa Sportala, koja će vam u narednih sedam dana donositi zanimljive priče i razgovore.

Na prvom današnjem treningu fudbalera Borca akcenat je bio na snazi. Igrači nisu koristili teretanu, niti će zbog pridržavanja propisanih mjera izazvanih virusom korona. Radili su takozvanu terensku teretanu. Sinoć, po dolasku na meniju je bio trening adaptirajuće prirode da se fudbaleri priviknu na ovdašnju svježinu, odnosno nižu temperturu, nakon devet časova provedenih u autobusu.

Trener Jagodić ističe da momci dobro rade od samog dolaska na Zlatibor i insistira na maksimalnoj disciplini, pogotovo zbog virusa korona. Zasada nema povreda i to je ono što hrabri šefa struke crveno – palvih.

Drugi trening počinje u 18.30 časova. Akcenat će biti na uigravanju i maksimalnom ispunjavanju taktičkih zahtjeva. Prva utakmica je u subotu protiv subotičkog Spartaka. Na tom meču svi igrači će dobiti šansu po 45 minuta, kao i na drugom meču protiv Inđije tri dana kasnije. Nakon prvih sedam dana biće organizovan tim bilding, odnosno druženje svih igrača i stručog štaba da se malo opuste nakon napornih prvih sedam dana. U drugom dijelu ovih priprema na Zlatiboru biće povećana minutaža nosiocima igre na 75 minuta.

 

Facebook Komentari

Sportal

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.