Fudbal

SPORTAL NA ZLATIBORU: BORAC RASPUCAN U PRVOJ PROVJERI

Odličan meč sa šest pogodaka odigrali su Borac i Spartak, a zadovoljniji na kraju bili su Banjalučani. Sjajni golovi Gorana Zakarića i Almedina Ziljkića, pogodili i defanzivci Marko Jovanović i novajlija Oliveira Kruz Daglas.

Veoma kvalitetan meč, pun tempa, odigrali su Borac i Spartak, a na kraju su se radovali Banjalučani 4:2 (2:2).

Kvalitetna utakmica obilovala je lijepim potezima, golovima, te nakon veoma dugo pauze šef stručnog štaba “crveno-plavih” Vlado Jagodić sigurno da može biti zadovoljan izdanjem svojih izabranika, koji su pružili veoma dobru igru, konačno se istrčali i najavili uspješne nastupe u predstojećoj sezoni.

BORAC – SPARTAK 4:2 (2:2)

/Zakarić 18, Jovanović 45+2, Ziljkić 63, Kruz 87 – Lazić 15, Vujanović 24/

ako je u uvodnih 15 minuta Borac bio bolji, stvorio i jednu izuzetno dobru šansu koju Zakarić nije uspio da pretvori u gol, do prvog pogotka stigli su Subotičani.

Miodragović se našao u ulozi asistenta, a prednost Spartaku donio je Lazić.

Ipak, slavlje fudbalera iz Subotice trajalo je samo tri minuta.

Zakarić je na desnoj strani primio loptu, a onda se odlučio na udarac sa ruba šesnaesterca, te sjajno pogodio dalji ugao za izjednačenje.

Nespretnost Danilovića i mladog golmana Damjanovića koštala je Banjalučane. Internacionalni sudija Danilo Pantić dosudio je indirekt, a nakon kratkog dodavanja mrežu Borca zatresao je Vujanović.

Pokušavali su zatim, Brtan, Dujaković i Vranješ dva puta, ali se rezultat promijenio tek u nadoknadi prvog poluvremena.

Odlični Zakarić ovaj put našao se u ulozi asistenta, a egal pred odlazak na pauzu osigurao je Jovanović.

Facebook Komentari