Fudbal

Ovo nije isti Ronaldo! Da li je ovo poruka Sariju?

Ronaldo potpuno drugačiji nego u Juventusu, ne misli se naravno na golove protiv Litvanaca, već ponašanje i reakcije. Šta slijedi?

Ronalda protiv Litvanije nismo mogli da prepoznamo.

Dao je tri gola, dijelio autograme, izašao u finišu ispraćen ovacijama, prethodno se sa jednim “padobrancom” u Juventusovom dresu slikao na terenu, dok je meč trajao…

Mnogi tumače ovo kao poruku Sariju, još prije utakmice je rekao da nije povrijeđen, čime je demantovao trenera Juventusa.

Bilo kako bilo, dijelovao je puno srećnije nego u klubu, ima mnogo bolji odnos sa selektorom Santosom, stigao je do 98 golova, 11 manje nego što ima apsolutni rekorder u istoriji reprezentacija Ali Daji.

U svakom slučaju, Luksemburg je nova šansa, Portugalu je potrebna pobjeda da ovjeri drugo mjesto i plasman na EP.

U Juventusu ćute, ali se oglasio Bonući, kapiten u odsustvu Kjelinija.

Vjerujem da Ronaldo daje sve od sebe, da su mu podjednako važni i Juve i reprezentacija i svakako da se nadam da će ostvariti svoje ciljeve sa Portugalom, ali i klubom. Ima vremena, svakako ćemo razgovarati sledeće nedelje kada se vratimo u klub.

Objasnio je Bonući.

Iz Italije su stizale vijesti da je u svlačionici odlučeno da se pređe preko Ronaldovog ponašanja u poslednjim mečevima prilikom zamijena, ali očigledno da će saigrači razgovarati sa Portugalcem.

Juve je odbacio spekulacije da bi mogao da pusti Ronalda na ljeto da se vrati u jedan od bivših klubova, Real ili Mančester Junajted.

Izvor

Facebook Komentari

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.