Fudbal

Ognjen Todorović ponovo pod Bijelim brijegom

Bivši kapiten Zrinjskog, nakon epizode u Turskoj, vraća se na mjesto uspjeha, potvrdio je klub iz Mostara.

– HŠK Zrinjski s velikim zadovoljstvom potvrđuje uspješan završetak pregovora o ponovnom angažmanu Ognjena Todorovića, koji će nakon 18 mjeseci opet postati naš igrač. Igrač koji je u dresu našeg kluba osvojio tri naslova prvaka potpis na ugovor trebao bi staviti u petak, kada se očekuje njegov dolazak u Mostar i priključivanje momčadi, objavio je HŠK Zrinjski

Todorović Ognjen završio je svoju priču u turskom Osmanlisporu za kojeg je nastupao protkele dvije godine. Tokom svog boravka u ovom klubu, Todorović je zabilježio 36 nastupa za ekipu koja je ove godine zauzela 16, poziciju u drugoj turskoj ligi, što nije bilo dovoljno za opstanak u pomenutom rangu.

Transferom u Zrinjski, Todorović ponovo započinje romansu sa Mostarcima nakon silnih uspjeha koje je ostvario u ovom klubu tokom petogodišnjeg boravka na stadionu “Pod bijelim brijgom”. Bivši fudbaler Sarajeva, koji je karijeru započeo u Brčkom, potpisao je ugovor na godinu ipo dana te se odmah stavlja na raspolaganje Mostarcima.

Facebook Komentari

Sportal

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.