Fudbal

Napoli – Drakonske kazne, novi trener, posle ovoga će izbiti ustanak!

Predsjednik drži riječ, igrači će skupo platiti pobunu, ali ako istraje u namjeri, čeka nas još veća bura u Napulju!

Aurelio De Laurentis neće popustiti, ali postoji mogućnost da posle njegovih poteza izbije pravi ustanak igrača.

On će se posle nekoliko nedelja početkom decembra vratiti iz SAD, već je razradio kazne sa advokatima, ali to je tek početak.

Svi fudbaleri biće kažnjeni sa 25% bruto plate, u nekim slučajevima, s obzirom da su vođe pobune indentifikovane biće im oduzeta polugodišnja primanja.

To bi recimo značilo da Kulibali izgubi tri miliona evra, pisali smo, u njega je De Laurentis najviše razočaran.

Kažu da je tim podjeljen, da se igrači međusobno optužuju, da se kao kolovođe, osim Malijca, pominju još kapiten Insinje, Mertens i Kaljehon, posljednjoj dvojici ističe ugovor na kraju sezone.

Neki igrači će biti otpušteni, neki prodati, u Napoliju planiraju revoluciju, obistinjuju se riječi De Laurentisa da će igrači skupo platiti to što su se oglušili o naređenja i odbili da odu u karantin nakon meča sa Salcburgom.

Šta je sa Anćelotijem?

Njemu neće biti ponuđen produžetak ugovora, ako se ne plasira u top 16 Lige šampiona dobiće otkaz, a izvesno je da Napoli traži novog trenera.

Neke mete poput Erika Ten Katea iz Ajaksa su nerealne, a sve su glasnije priče da bi od ljeta na klupu Napolitanaca mogao da sjedne trener Lacija, Simone Inzagi.

 

Facebook Komentari

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.