Fudbal

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Njemačka 2,10, Bosna i Hercegovina 2,05!

Kladionica Mozzart iz ponude je ove srijede izvadila dva zanimljiva meča koja se igraju u okviru prijateljskih utakmica reprezentacija. Bukmejkeri garantuju da će baš ta dva para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

NJEMAČKA – DANSKA (SRIJEDA, 21.00), KEC 2,10

Danska je u posljednjem kvalifikacionom ciklusu bila u izuzetnoj golgeterskoj formi. Postigla je 14 golova u tri utakmice, a pride na njima nije primila nijedan. Večeras u Inzbruku izabranici selektora Kaspera Hjulmanda odmjeravaju snage sa Njemačkom, u sklopu priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo. Njemci su kvalifikacijski ciklus odradili solidno, tek su u posljednjoj utakmici doživjeli kiks u sudaru sa Makedonijom. Ovo su posljednje pripreme pod palicom Joahima Leva, koji poslije kontinentalne smotre najboljih prepušta klupu Hansiju Fliku. Ove dvije selekcije u ovom vijeku su se susrele pet puta, a na njima je Danska izborila dvije pobjede, Njemačka jednu, a dva duela završena su remijem.

BOSNA I HERCEGOVINA – CRNA GORA (SRIJEDA, 18.00), KEC 2,05

Selektor Bosne i Hercegovine Ivajlo Petev ima velike planove i sigurno predstojeću utakmicu sa Crnom Gorom, iako je ona prijateljskog karaktera, neće shvatiti olako. Meč se igra na sarajevskoj Grbavici, glavni arbitar biće sudija Novak Simović, a BiH na meč gleda kao na idealnu priliku da prekine crnu seriju u kojoj se nalazi. Zmajevi su bez pobjede na posljednjih pet utakmica, na kojima su ostvarili dva remija i tri poraza. Ove dvije reprezentacije posljednji put su se sastale prije nešto više od tri godine, takođe u prijateljskom odmjeravanju snaga, a meč je okončan bez pogodaka.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENAKvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Sponzorisan članak.

Facebook Komentari

Oznake

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.