Fudbal

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Italija 1,77, Turska 2,75, Rusija 1,78!

Evropsko prvenstvo je u žiži javnosti, pa i bukmejkera Mozzarta.

Za danas su spremne pojačane kvote na sva tri meča smotre najboljih selekcija Starog kontinenta, koje će u svakom trenutku imati najveći koeficijent na planeti.

Provjerite, stvarno je tako.

ITALIJA – ŠVAJCARSKA (SRIJEDA, 21.00), KEC 1,77

Derbi Grupe A u drugom kolu Evropskog prvenstva igra se na Olimpijskom stadionu u Rimu. Italija dočekuje Švajcarsku, iza koje je kiks. Azuri su započeli kampanju na turniru udobnom pobjedom nad Turskom od 3:0, u kojoj su pokazali raskoš napadačkog arsenala. Očekuje se da napadač Lacija Čiro Imobile predvodi navalu domaćina, kojeg izvjesno očekuje teži posao protiv Sajdžija. Švajcarska nije uspjela da svoju dominaciju protiv Velsa pretvori u pobjedu, pa je samo remizirala 1:1 sa Zmajevima. Italija i Švajcarska odigrale su neriješeno 1:1 na svom prethodnom sastanku prije 11 godina, a interesantno X je viđen na četiri od pet prethodnih dvoboja.

Mozzart za svaki gol na Evropskom prvenstvu donira

100 KM u humanitarne svrhe.

Navijaj za golove.

TURSKA – VELS (SRIJEDA, 18.00), KEC 2,75

Olimpijski stadion u Bakuu biće domaćin duela Turske i Velsa. Zvijezde polumjeseca imaju za cilj da se vrate na pravi put poslije poraza od Italije na otvaranju. Poražene su 3:0 od Azura i spuštene su na zemlju, ali meč protiv Velsa za Hakana Čalhanoglua i društvo će biti sve samo ne šetnja parkom. Vels je, s druge strane, uspio da otkine bod Švajcarskoj. Zmajevi su odlučni da navijačima daju još jedan razlog za slavlje, a pošto je na videlo izašao sav defanzivni nedostatak Turske, Geret Bejl i drugovi videće svoju šansu. U posljednjem susretu ovih timova, Turska je trijumfovala sa čak 6:4 prije skoro 24 godine, a četiri pogotka postigao je legendarni Hakan Šukur.

Tokom Evropskog prvenstva osvoji iPhone 11

svakog dana za tiket s najvećom kvotom

i jednom promašenim parom.

Naplati najveći promašaj.

FINSKA – RUSIJA (SRIJEDA, 15.00), DVOJKA 1,78

Finska će nastojati da nadogradi teško izvojevanu pobjedu nad Danskom od 1:0, kada danas u drugoj utakmici Grupe B izađe na megdan Rusiji u Sankt Peterburgu. Sastav Markua Kanerve imale su veliku dozu sreće na otvaranju, iskoristivši jedini šut u okvir gola za pretvaranje u pogodak i velika tri boda. Finska će se vjerovatno još jednom osloniti na svoju čvrstu odbranu, ali spriječavanje jednog od domaćina turnira da postigne gol u Gasprom Areni je težak izazov. Rusi imaju za cilj da se iskupe za visok poraz od Belgije sa 3:0 i neće imati veće šanse od ove da se vrate na stazu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENAKvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Sponzorisan članak.

Facebook Komentari

Oznake

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.