Fudbal

Milošević: Pred nama je najvažniji meč od kada sam u Partizanu

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević, pred meč petog kola Lige Evrope protiv AZ Alkamara, koji će biti odigran u Haagu rekao je da njegov tim očekuje najvažnija utakmica od kada je on na klupi crno-belih.

Nadam se da smo spremni. Imali smo vremena da se odmorimo. Imali smo dva dana više nego što je uobičajeno. Igramo najbitniju utakmicu od kada sam ja u Partizanu. Očekuje nas meč protiv izuzetno ozbiljnog i teškog protivnika. Kada smo igrali u Beogradu, mislim da ni mi, a ni javnost nisu bili svjesni koju snagu ima AZ Alkmar, ali ste vidjeli u proteklih nekoliko mjeseci njihov kvalitet. Bez obzira na to što igramo na strani vjerujem da ćemo imati naše šanse. Detalji ce odlučivati, a vidjećemo hoće li biti na našoj strani.

Rekao je Milošević.

Holanđani dočekuju crno-bele posle serije od šest trijumfa i gol razlikom 24:0.

Ni ja ne vjerujem da se moji momci plaše, nismo se uplašili ni Mančestera. Imamo poštovanje ka protivniku. Njihovi rezultati pozivaju na oprez. Pokazuju da ukoliko se malo opustimo imaćemo problem. Ima dosta stvari koje je potrebno da odradimo dobro ukoliko želimo pozitivan rezultat.

Meč između fudbalera Az Alkmara i Partizana igra se danas od 18.55 u Haagu.

Izvor

Facebook Komentari

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.