Fudbal

Miloš Krsmanović briljirao u prvom pripremnom nastupu fudbalskog kluba Ilićka 01

Fudbaleri Ilićke 01 uspješno apsolvirali prvi pripremni ispit pred nastavak borbe na drugoligaškom istoku. Rezultatom 1:3, na pogon trostrukog stijelca, Miloša Krsmanovića, savladali ekipu Partizana iz Donje Trnove.

Ekipa Partizana iz Donje Trnove, predstavljala je prvog protivnika brčanskoj ekipi koja je do sada kvalitetno odradila trećinu bazičnog dijela priprema. Trener ekipe, Dejan Đukić, saasvim sigurno moće biti zadovoljan izdanjem svoje ekipe, posebno u napdačkom smislu, gdje su njegovi izabranici pokazali raskošan potencijal.

Miloš Krsmanović, jedan od najtalentovanijih fudbalera u regiji, ponovo je pokazao da se,od njega, sa pravom iščekuje sazrijevanje u vrhunskog igrača. Na asistenciju Milovana Arsića, pomenuti Krsmanović načeo je mrežu Partizana. Ofanzivan stil igre u proteklom susretu, fudbalerima Ilićke omogućio je postizanje još dva pogotka do kraja susreta. U oba slučaja, Miloš Krsmanović pokazuje realizatorske sposobnosti na visokom nivou. Naravno, plod je to i odličnog izdanja kompletne ekipe tokom čitavog susreta.

Dejan Đukić je u nastavku šansu pružio i rezervnim igračima, koji su opravdali njegovo povjerenje te potvrdili činjenicu da je fudbalski klub Ilićka 01 pogodio sa svojim ciljevima, a to je da se prvenstveno posvete afirmaciji mladih, talentovanih fudbalera. Za konkretnije zaključke je rano, ekipa Ilićke se nalazi tek na 25% planiranih priprema te se svakako dodatno očekuje napredak ekipe.

Facebook Komentari