Fudbal

Milići tvrd orah, “Ilja” slavi i piše nove bodove

Dejan Đukić izveo najjači sastav u datom trenutku. Uslovi za igru veoma zahtjevni, domaći se mučili ali u smiraju susreta ipak stigli do zasluženog trijumfa.

Ilićka 01 i Milići odigrali poprilično dinamičan meč u teškim uslovima. U konačnici, domaći imaju više razloga za slavlje. Nakon 90 minuta fudbalske igre u okviru 8. kola Druge lige Republike Srpske, na semaforu je stajalo 2-1 u korist brčanskog tima.

Popularna “Ilja” je i  bolje otvorila današnji susret, imala  nekoliko prilika na startu, iz svega se izrodila ona najbolja sa 11 metara nakon prekršaja nad Krsmanovićem. Kapiten Arsić, takvu priliku ne propušta. Egzekucija za početno vođstvo.

Gosti nakon toga bolje reaguju, našli su se u nekoliko povoljnih prilika, ipak više na sreću domaćih, do okončanja prvog dijela prošlo je bez pogodaka u Brčkom.

U nastavku domaći ulaze nešto sporije u meč, gosti već na startu drugog dijela na muke stavljaju Mićanovića, Golman Ilićke 01 danas rapoložen ali i nemoćan nakon prekida gostiju u 70. minutu.. Iskusni Ćirković vraća nadu Milićima u pozitivan rezultat.

Završnica pripada Ilićki 01. Napadi na gol gostiju rezultovali su u 80. minutu. Dušan Arsenić se lijepim pogotkom pobrinuo da bodovi ostanu u Brčkom. Zaslužena pobjeda domaćina protiv veoma dobrog sastava iz Milića.

Četa Dejana Đukića, sada na svom kontu ima 13 osvojenih bodova i nalazi se na veoma dobroj osmoj poziciji drugoligaškog Istoka

Facebook Komentari

Sportal

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.