Fudbal

Mihajlović plakao pred novinarima, igrači mu priredili iznenađenje!

Kako je najavljivano prethodnih dana, srpski stručnjak se danas obraća javnosti posle izlaska iz bolnice i završena tri ciklusa hemoterapije.

Popularni Miha je na press konferenciju došao u društvu doktora Kalva iz specijalne bolnice u Bolonji, gdje se liječio od ljetos kada je ustanovljeno da boluje od leukemije.

Veliku podršku dobijao je Siniša Mihajlović sa svih strana u proteklih nekoliko mjeseci, a ta podrška je vidljiva i danas.

Njegovi igrači su uvijek uz njega, pa ni današnje njegovo obraćanje nisu mogli da propuste, iako ih Miha nije očekivao.

Zar nije trebalo da budete na treningu.

Našalio se Miha kada ih je ugledao.

U ime igrača obratio mu se Džemaili.

Želimo da kažemo da ste nam nedostajali i želeli smo da vas iznenadimo, iako znamo da baš i niste zadovoljni sa nama zbog posljednjih utakmica. Samo smo željeli da vam kažemo da smo veoma srećni što vas ovdje imamo.

Poručio je Džemaili.

Zahvaljujem se svima što su ovdje danas i svima koji su mi davali veliku podršku u ovim mjesecima. Zahvaljujem se svima, od ljekara koji su mi pomagali, do medicinskih sestara. Našao sam i svoje anđele čuvare, koji su mi takođe psihološki pomagali. Hvala mojoj supruzi Arijani koja je zajedno sa mnom prilazila kroz taj strašan period.

Poručio je Mihajlović, a onda nije mogao da zadrži suze.

Izvinite, emocije su me obuzele. Izvinite što plačem… Pronašao sam neke anđele čuvare, koji su mi psihološki pomogli. Oni su najznačajniji, bez njih ne bih uspeo.

Biću vječno zahvalan. Žao mi je samo što ne mogu sve da ih imenujem. Odmah sam znao da sam u dobrim rukama.

Poručio je Miha.

Izvor

Facebook Komentari