Fudbal

Messi održao lekciju Ronaldu!

MANCHESTER, ENGLAND - NOVEMBER 18: Lionel Messi of Argentina shakes hands with Cristiano Ronaldo of Portugal prior to the International Friendly match between Argentina and Portugal at Old Trafford on November 18, 2014 in Manchester, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
Argentinac progovorio o Portugalcu…

Leo Mesi je dao intervju “Marki” posle osvajanja šeste “Zlatne lopte” i bio veoma iskren.

Kada me je Ronaldo stigao, malo je boljelo, nisam bio sam na vrhu i to me je činilo pomalo nesrećnim. A opet, zaslužio je, osvojio je sve i nagrada je bila u pravim rukama.

Kaže Argentinac.

On je dao lekciju iz ponašanja Portugalcu.

Svako doživljava titule na različiti način, ove individualne su važne, ali bez uspjeha tima ne znače ništa. To je nagrada za pobjedu i dobre igre, nije to primarni cilj. Ni Ronaldo, ni ja nismo uspjeli da osvojimo Ligu šampiona ove godine.

Kaže Mesi koji je ipak dobio nagradu prije Van Dajka od koga je imao samo sedam glasova više.

Ko je bolji, on ili Ronaldo?

Ne znam, iskreno, nemam pojma ko je najbolji igrač na svjetu svih vremena, a i ne razmišljam o tome.

Dodao je Argentinac.

Izvor

Facebook Komentari

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.