Fudbal

LJUPKO PETROVIĆ PENZIONERSKE DANE PROVODI NA ZLATIBORU

Trofejni stručnjak penzionerske dane provodi na Zlatiboru, a jedan od njih iskoristio je da pogleda trening Borca.

Legendarni srpski trener Ljupko Petrović, koji se sa Crvenom zvezdom popeo na krov Evrope 1991. godine, penzionerske dane provodi na Zlatiboru.

Strast prema fudbalu i dalje ga drži, tako da sa uživanjem prati treninge ekipa koje borave na pripremama na srpskoj planini.

Trofejni stručnjak, koji je osim evropske titule, osvojio i brojne druge pehare, s oduševljenjem je pristao da porazgovara sa novinarima iz Banjaluke.

“Rođen sam u Republici Srpskoj, u Velikoj Brusnici u opštini Brod i često volim da posjetim rodni kraj. Takođe, vojsku sam služio u kasarni ‘Kozara’ u Banjaluci, gdje imam i veliki broj prijatelja, rodbine i vežu me lijepe uspomene, tako da mogu slobodno reći da sam vaš”, počeo je razgovor za banjalučku “Elta TV” 73-godišnji stručnjak, koji je trenersku karijeru okončao prošle godine u bugarskom CSKA iz Sofije.

Pogledajte kompletan intervju:

Facebook Komentari

Sportal

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.