Fudbal

Lionel Messi “spašava” učitelja?!

Leo Mesi ne zaboravlja, učiniće sve da bivši saigrač i idol bude pušten iz zatvora!

Lojalnost nema cijenu.

Prema izveštajima iz Južne Amerike, Leo Mesi čini sve da svog nekadašnjeg saigrača i idola Ronaldinja izvuče iz zatvora.

Naime, on je angažovao advokate i spreman je da plati četiri miliona evra kako bi Dinjo bio pušten iz zatvora u Paragvaju. Brazilac je zbog falsifikovanog pasoša ove zemlje u pritvoru u Asunsionu, nema sredstva, tačnije Brazil ih je zaplenio da pruži garancije ili angažuje vrhunske advokate da neće pobeći i biti nedostupan organima u Paragvaju.

Umiješao se Mesi, platiće i dugove, kao i sudske troškove, angažovao je advokate koji će izdejstvovati puštanje Ronaldinja da se brani sa slobode.

Slavni fudbaler je dobro u pritvoru, procurijele su i slike, a upravnik zatvora kaže da je Dinjo uvek nasmijan i da se dobro osjeća, kao i da nema nikakvih problema.

Ipak, sve to djeluje tužno, a Mesiju svaka čast, ovo je potez za divljenje!

Izvor

Facebook Komentari

Sportal

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.