Fudbal

Krsmanović vodio Ilićku 01 do velike pobjede u Bratuncu

Impresivan start šampionata zabilježili su fudbaleri Ilićke 01 savladavši novog člana Druge lige, ekipu Bratstva iz Bratunca.

Premijerno izdanje popularne “Ilje” nagoviještava veoma uspješnu sezonu mladog tima, koji je uprkos rezultatskom zaostatku nakon uvodnih 45 minuta igre, preokrenuo stvari u svoju korist i vrhunskom predstavom u nastavku obezbijedio velika tri boda već na samom startu ovosezonskog drugoligaškog fudbala u entitetu Republike Srpske.

Meč za Ilićku 01 u Bratuncu započeli su Gorančić, Kablinović, Tripić, Arsić, Nikolić, Babunović, Pavlović, Antunović, Krsmanović, Arsenić i Dupor

Početak susreta kao iz snova za domaći sastav. Već nakon 2 minute igre, Kosanić Nemanja doveo je Bratstvo u početno vođstvo na meču. Goleada na samom otvaranju, nastavljena je već u 10. minutu susreta kada Miloš Krsmanović vraća stvari na početak i pogađa za 1-1. Maksimović Desimir nakon samo pet minuta u nastavku, ponovo pogađa mrežu gostiju. Rezultatom 2-1, fudbaleri su otišli na zasluženi predah između dva perioda igre-

Ilićka 01 mnogo bolja i konkretnija u nastavku. Talentovani, mladi tim Dejana Đukića pokazao je snagu karaktera i kompaktnost te golovima Arsića u 54. minutu i dvostrukog strijelca Krsmanovića, koji je još jednom pokazao da izrasta u vrhunskog fudbalera, u 74. minutu duela, stigao do velike pobjede na samom startu prvenstva. Pobjeda koja će itekako stimulativno djelovati na ljubicme navijačke grupe “Sindikat”.

Priliku da dodatno materijalizuje ostvareni trijumf, ekipa Ilićke 01 imaće u narednom kolu kada dočekuju rivala iz Višegrada, ekipu Drina HE.

Facebook Komentari