Fudbal

KMF Brčko Zdravlje pretrpio najubjedljiviji poraz u svojoj istoriji

Prvi međusobni duel ekipa KMF Brčko Zdravlja i KMF Policajac iz Banja Luke, neće ostati upamćen po dobrom natupu brčanske ekipe. Rezultatom 9:1, sastav iz Banja Luke, nanio je Brčko Zdravlju najteži poraz od osnivanja kluba.

Susret odigran na parketu legendarne dvorane Borik, pred 100 gledalaca u potpunosti pripao domaćem sastavu, koji je u svim segmentima nadigrao goste iz Brčkog.

Rano otvaranje susreta nagovijestilo je gostujućoj ekipi silne poteškoće sa kojima će se susreti tokom gostovanja u Banja Luci. Razigrani sastav Policajca već nakon 2 minute igre, imao je vođstvo od 2:0. Rutinska igra u nastavku i sigurno vođstvo na poluvremenu. Bilo je 3:1 po okončanju pirvih 20 minuta igre. Gol za KMF Brčko Zdravlje, ispostaviće se jedini na meču, postigao je Aleksandar Demonjić u 21. minutu susreta.

Drugo poluvrijeme, ponudilo je još ubjedljiviji nastup domaćih te nekolicinu grešaka ekipe iz Brčkog koja je surovo kažnjena za pomenutu predstavu.

6 pogodaka u mreži Brčaka tokom nastavka meča, označilo je najubjedljiviji poraz od osnivanja kluba te jedno od najlošijih izdanja trenutnog sastava prvoligaša iz distrikta.

Ekipa KMF Brčko Zdravlja u narednom kolu gostuje poslednjeplasiranoj ekipi KMF Brod. Idealna prilika Brčacima da se vrate na pobjedničke staze i povrate samopouzdanje nakon poraza u Banja Luci. U dosadašnjem dijeluPrve futsal lige RS-a, KMF Brčko Zdravlje osvojilo je 13 bodova. Dovoljno za treće mjesto na tabeli.

Facebook Komentari