Fudbal

Hrabro Jedinstvo u finišu pokleknulo u Derventi

Fudbaleri Jedinstva pokleknuli u drugom dijelu meča u Derventi i zabilježili prvi poraz u ovosezonskom maratonu od 30 službenih mečeva…

Uprkos tmurnim oblacima koji se nadvijaju nad kolektivom Jedinstva, igrači brčanskog kluba pokazali karakter i odigrali veoma dobar susret protiv ekipe Tekstilca. Nažalost, domaći su nešto boljom predstavom u nastavku susreta stigli do premijernog trijumfa na startu šampionata.

Oprezan meč sa obje strane od samog početka susreta odrazio se i na sama uzbuđenja na meču. Nakon prvih 45 minuta igre, na odmor se otišlo sa najnepopularnijim rezultatom, bilo je 0-0.

Uzbuđenje koje je izostalo u prvom dijelu, nadoknađeno je u nastavku meča. Prvo su domaći preko Babića načeli mrežu Jedinstva u 55. minutu meča. Ekspresna reakcija Brčaka uslijedila je u 60. mutu meča kada gosti preko Božića stižu do zasluženog poravnanja. Pokušalo je Jedinstvo da sačuva stečeni rezultat do finiša duela ali su domaći preko Dragana Jolovića u 79. minutu zapečatili sudbinu Brčaka i nanijeli im prvi poraz u novom izdanju Prve fudbalske lige Republike Srpske.

Za sastav iz Brčkog u ovom meču su nastupali: Dagoja, Đurđić, Arnautović, Buljubašić, Đokić, Mitrović, Macanović, Božić, Subotić, Draganić i Šer.

Glavni sudija meča u Derventi, bio je Jovo Karić iz Istočnog Sarajeva.

Priliku za popravni, fudbaleri Jedinstva imaće narednog vikenda, kada u Brčkom gostuje trebinjski Leotar.

Facebook Komentari