Fudbal

Gradonačelnik Milić ugostio delegaciju Crvene Zvezde

U sklopu obilježavanja prve crveno-bele večeri u Brčkom, u organizaciji brčanskog “Udruženja navijača Crvene Zvezde”, delegacija iz Beograda bila je u posjeti Gradskoj vijećnici u distriktu. Gradonačelnik Brčkog, Siniša Milić, upriličio je doček istinskim legendama i sadašnjim članovima sportskog giganta iz Beograda.

Zahvaljujući brčanskom Udruženju navijača “Crvena zvezda”, kojih na prostoru distrikta ima veliki broj, organizovali smo ovaj susret. Predstavnici Crvene zvezde su nas počastili svojim prisustvom, potvrdili sve ono što smo znali, da je riječ o izuzetnom sportskom kolektivu, ali i ljudima koji imaju osjećaj i senzibilitet za armiju svojih navijača. Bilo je zadovoljstvo družiti se s njima.

Rekao je gradonačelnik Milić.

Duško Letić, predsjednik Udruženja “Crvena zvezda” iz Brčkog zahvalio se gradonačelniku Siniši Miliću na organizaciji prijema i delegaciji iz Beograda na dolasku u grad na Savi u kojem će večeras biti organizovano neformalno druženje navijača Crvene zvezde sa igračima i upravom kluba. On je dodao da će veče biti humanitarnog karaktera.

Prikupljaćemo novac za pomoć porodici Dragičević, odnosno za troje djece koji su ostali bez roditelja.

Rekao je Letić.

 

Facebook Komentari