Fudbal

Dobri, stari Murinjo, umalo tuča sa engleskim reprezentativcem na treningu!

Velike tenzije, problemi, igrači nezadovoljni reakcijom i jednog i drugog, kako će sukob biti prevaziđen?

Kako smo rekli, medeni mjesec je završen, u ovom trenutku mnogo toga ne funkcioniše u Totenhemu, plasman u LŠ je prioritet, ali nisu iskoristili slabu formu rivala.

Murinjo je doveo Žedsona, hoće i Bejla, traži i zamenu za Kejna.

Ali, u samom timu postoji problem.

Naime, došlo je do sukoba na treningu, akteri Portugalac i Deni Rouz. Engleski reprezentativac je nezadovoljan tretmanom, odbio je ljetos da ode, tačnije niko nije želio da plati oko 30 miliona koje je za njega tražio predsjednik Levi.

Zbog čega je Rouz ljut na Murinja?

Naime, on je bio spreman da igra protiv Votforda, ali ga je Murinjo izostavio, navodno jer je rovit. Igrač se ne slaže sa tom odlukom, u nedelju na treningu oporavka, izbila je svađa, i velika tenzija, a tabloidi su podgrijali priču da je sve prijetilo da preraste u fizički sukob.

Neki od igrača su spriječili veći sukob, ali su nezadovoljni ponašanjem Rouza koji unosi nemir u ekipu, kao i Murinjovom rekacijom, tačnije svađom. Portugalac je na kraju odveo Engleza na stranu i onda su imali praktično trening jedan-na-jedan, navodno je Murinjo rekao Rouzu da će teško dobiti šansu zbog ponašanja. Ne očekuje se da bude u timu protiv Noriča, a nije ga bilo ni u duelu protiv Boroa u FA Kupu.

Izvor

Facebook Komentari