Fight Club

Taekwondo klub Brčko učestvuje na Slovenija open-u G1

Taekwondoisti iz Brčkog putuju u Ljubljanu, gdje će 22. i 23. februara biti održano takmičenje u taekwondou, Slovenia open G1.

Taekwondo klub Brčko u poslednjim danima ovog mjeseca, putuje u Sloveniju gdje ih očekuje prvo zvanično takmičenje ove godine. Priprema za predstojeći događaj, pod budnim okom novog trenera, Ivana Pureševića, trajala je puna 2 mjeseca.

U konkurenciji seniora, taekwondo klub Brčko, predstavljaće Ivana Šarenac. Ivana će na ovom takmičenju biti najmlađi takmičar u seniorskoj kategroji. U juniorskoj kategoriji, poemnuta Brčanka ostvarila je veliki uspjeh plasmanom među 16 najboljih u Evropi.

U konkurenciji na predstojećem Slovenia open-u, Ivana će imati svjetske i evropske prvakinje, Rivale će joj, takođe, predstavljati i takmičarke koje se kvalifikuju na Olimpijske igre.

Taekwondo klub Brčko će još predstavljati Jelena Vasić i Milica Vasić. Sestre Vasić će zabiljeđiti nastupe u kadetskoj selekciji, u izrazito jakoj konkurenciji.

Milica Vasić takmičenja dočekuje sa statusom prvakinje Blakana, dok je Jeleni ovo prvi nastup u kadetskoj selekciji. Prethodno je bilježila značajne uspjehe u selekciji mlađih kadeta.

Takmičenje u glavnom gradu Slovenije, okupiće 959 takmičara.

Facebook Komentari