Fight Club

Marjanović i Pantić briljirali u ringu

Borilački spektakl održan je u sportskoj dvorani “Borik” u Banjaluci. U noći koja će se dugo pamtiti Denis Marjanović, nakon velike pauze vratio se pobjedom u ring, a Čedo Pantić je klasičnim nokautom u trećoj rundi pobijedio svog protivnika Jasmina Ramića.

Svakako da je nokaut Čede Pantića izazvao najveće ovacije u prepunoj sportskoj dvorani “Borik”. Kik bokser Hektora je dominirao tokom cijelog meča, a onda je uslijedio jedan strahovit udarac koljenom u bradu, onako kako to samo Čedo TDI Pantić radi, a Ramić se nakon toga našao na podu i povratka u meč jednostavno nije bilo.

Ne mogu reći da nisam zadovoljan što je borba završila na ovaj način. Prošao sam težak put da bih došao ovdje, ali sve sam izdržao. Zahvaljujem se svim navijačima, cijeloj Republici Srpskoj i nadam se još boljim rezultatima u budućnosti.

Denis Marjanović se nakon dvije godine vratio u ring, a mnogo duže je prošlo od borbe koju je imao u dvorani “Borik”. Samouvjeren, siguran u sebe i željan dobre borbe izašao je u ring u kojem je pokazao da još nije za staro gvožđe.

Tokom sve tri tunde diktirao je borbu protiv Ramića, a onda su sudije jednoglasno presudile u njegovu korist. Ovo je definitivno bila jedna od najboljih borbi večeri, svakako uz onu u kojoj su se sastali Srđan Šućur i Nikola Drobnjak.

Presrećan sam zbog činjenice da sam se vratio u kik-boks. Moram priznati da sam to uradio na nagovor Predraga Stankovića, i sad vidim da nisam pogriješio. Želim da se zahvalim svima na velikoj podršci i nadam se se ovdje, na istom mjestu, vidimo i naredne godine.

Manifestacija “Hektor Fajt Najt” organizovana je na briljantan način, a svakako treba izdvojiti i nastup boksera Stefana Čajića koji je pobijedio Dragana Dragojevića, i na taj način pokazao da spada u red najtalentovanijih boksera na ovim prostorima.

Predrag Stanković, organizator ove manifestacije ističe da je izuzetno zadovoljan onim što je viđeno ba večeri “Hektor fajt najt”

Manifestacija je ispunila sva očekivanja, mogu reći i prevazišla. Sportska dvorana “Borik” bila je ispunjena do poslednjeg mjesta i zaista se zahvaljujem svim navijačima i ljudima koji su došli da uživaju u ovoj večeri. Domaći borci su bili odlični, imali su teške protivnike koji su imali mnogo vremena da se pripreme ali su uspjeli da pobjede i kada se sve to sabere ne mogu da ne budem zadovoljan.

Rezultati:

Marko Dmitrović – Amar Pašalić (NERJEŠENO)

Željko Stegić – Boris Mrkonjić  (POBJEDNIK STEGIĆ ODLUKOM SUDIJA)

Stefan Čajić – Dragan Dragojević  (POBJEDNIK ČAJIĆ ODLUKOM SUDIJA)

Damjan Savanović – Marko Trvković  (POBJEDNIK SAVANOVIĆ ODLUKOM SUDIJA)

Srđan  Šućur – Nikola Drobnjak (POBJEDNIK ŠUĆUR ODLUKOM SUDIJA)

Viktor Vasić – Alija Tucak  (POBJEDNIK VASIĆ ODLUKOM SUDIJA)

Danilo  Tošić – Petar Jaman (POBJEDNIK TOŠIĆ ODLUKOM SUDIJA)

Čedo TDI Pantić – Jasmin Ramić (POBJEDNIK PANTIĆ NOKAUTOM)

Denis Marjanović – Dario Kadić (POBJEDNIK MARJANOVIĆ ODLUKOM SUDIJA)

Izvor

Facebook Komentari

Sportal

Sportal.ba je prvi sportski portal na prostoru Brčko distrikta. Cilj je predstaviti sport, sportske kolektive, istaknute pojedince, koji imaju potrebu za promocijom i medijskim predstavljanjem svojih aktivnosti, rezultata i planova na sportskom polju, a do sada nisu bili adekvatno predstavljeni u medijima.